S chladnou hlavou je to pohoda

Klimatizace, Ventilátory, Vzduchotechnika

Jsme specialisté na prodej, realizaci, montáž a servis 
klimatizací, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

CVB e-shop

Jsme také velkoobchodním prodejcem.
Vyzkoušejte náš e-shop.

Od roku 2007 provozujeme e-shopy www.ventilatory-shop.cz pro ČR a www.ventilator-shop.com pro německy mluvící zákazníky, ve kterých nabízíme širokou škálu produktů, jako jsou ventilátory, digestoře, klimatizace, topidla, čističky vzduchu, zvlhčovače, odvlhčovače, ale i produkty z oblasti aromaterapie a hygieny.

E-shop (CZ)

Ventilátory a klimatizace

vstoupit
E-shop (DE)

Ventilátory a klimatizace

vstoupit
Fan
CVB

Specialisté na
vzduchotechniku

Realizace, servis a poradenství

Historie společnosti C V B s. r. o. se píše od září 1997. Jsme výhradně českou firmou, se sídlem v Chomutově, jejíž hlavní specializací je prodej, realizace, montáž a servis klimatizací, vzduchotechniky a tepelných čerpadel. 
Při realizaci všech zakázek dáváme přednost produktům předních světových výrobců, kteří zajistí našim zákazníkům nejvyšší spokojenost, spolehlivost a dlouholeté užívání.

Klimatizace
Klima více informací
Ventilátory
Klima více informací
Vzduchotechnika
Klima více informací
Tepelná čerpadla
Klima více informací

Drtíme vedra

Naše multifunkční ochlazovací zóna ve městech bojuje proti letním horkům

Když letní horka překonají únosnou mez, vyrážíme na ochlazovací mise, na kterých využíváme naše dvacetileté zkušenosti s bojem proti vedru. S naší multifunkční ochlazovací zónou jsme tak navštívili dva ročníky Chomutovského Půlmaratonu, SlideCzech a také Chomutovské slavnosti.

Cbim-03-jpg
Klimos
CVB

Jsme s vámi více než 20 let

Během naší historie jsme realizovali více jak 10 000 zakázek. Díky těmto našim mnohaletým zkušenostem jsme schopni vyhovět požadavkům všech zákazníků, ať se jedná o firmy, veřejné instituce či běžné domácnosti.

Naše články

Room-window-with-light-curtains

Energie „zlehka“: Nová zelená úsporám otevírá žádosti o příspěvky v rámci nového programu

Boj s energetickou krizí je jedním z hlavních témat současné doby. Dobrou zprávou proto může být, že startuje nová vlna dotací s názvem Zelná úsporám a podnázvem Light.

číst dál
Man-worker-firld-by-solar-panels

Inspirace přichází z Brna: Cesta k levným energiím přes solární panely

Levné, dostupné, ekologické. A Brno to dobře ví. V dnešní situaci, která je v oblasti energií a jejich cen náročná, se naše druhé největší město vydalo cestou zvýšeného nákupu solárních panelů na své střechy.

číst dál
Eirik-solheim-mWTOR3Rx8l8-unsplash

Daruj starý telefon, zachraň gorily! Nejen recyklace elektroodpadu pomáhá

Pro výrobu elektrozařízení je třeba získat množství vzácných kovů. V cestě jejich těžby ale stojí Africké pralesy. Právě ty jsou domovem pro gorily a množství dalších ohrožených živočichů. Pomocí proto může být využití již použitých materiálů.

číst dál
Brian-yurasits-2W603t4Q76M-unsplash

Technologická pomoc přírodě: Vyčistí oceány robotické ryby?

S inovativním vynálezem přišli vědci z Číny. Perleťové rybky již z oceánů dostaly přes 10 tun odpadu. Jejich tvůrci se tak připojují k mnoha dalším organizacím, které se snaží přijít s řešením znečištění vody.

číst dál